Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το 2ο Παγκύπριο Συνέδριο Χρόνιου Πόνου

Η Cyprus Pain Clinic ευχαριστεί θερμά όλους όσους συνέβαλλαν στην επιτυχή διοργάνωσή του 2ου Παγκύπριου Συνεδρίου Χρόνιου Πόνου.

Ευχαριστούμε τους διακεκριμένους επιστήμονες – ομιλητές που μας έκαναν την τιμή να παρουσιάσουν τα αποτελέσματα των ερευνητικών τους εργασιών, τους εισηγητές και τους συντονιστές των ομιλιών, των στρογγυλών τραπεζών, των εργαστηρίων, τους επισήμους, τους φορείς και όλους τους συνέδρους που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον πρόεδρο του συνεδρίου Δρ. Παναγιώτη Ζής όπως επίσης και το Σύνδεσμος Ρευματοπαθών Κύπρου (ΣΥΡΕΚ) για την ομιλία και την παρουσία τους. Ευχαριστούμε θερμά το Top Kinisis για την άψογη οργάνωση του συνεδρίου όπως επίσης και τους πολύτιμους χορηγούς μας για την στήριξη και τη συνδρομή.

Για την παραχώρηση της αιγίδας και την ουσιαστική συμβολή τους στην πραγματοποίηση του Συνεδρίου, ευχαριστούμε θερμά το Υπουργείο Υγείας και τον Παγκύπριο Ιατρικό Σύλλογο, τους διοργανωτές του συνεδρίου το Frederick University, το Πανεπιστήμιο Κύπρου, το University of Nicosia, το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου ΤΕΠΑΚ και το European University Cyprus.

Το συνέδριο διεξήχθη με εξαιρετική επιτυχία και ευχόμαστε η διοργάνωση αυτή να γίνει θεσμός στον χώρο του Χρόνιου Πόνου στην Κύπρο!

 

Μοιραστείτε το: