Θέσεις Εργασίας

Γιατί να γίνεις μέλος της ομάδας μας;

Επειδή μας χαρακτηρίζει η εχεμύθεια, η αξιοπιστία, η συνεργασία και η κοινωνική υπευθυνότητα!

Το κυριότερο αγαθό στο οποίο δίνουμε έμφαση ώς ομάδα, είναι ο άνθρωπος. Κάθε άτομο της ομάδας μας, έχει σημαντικό ρόλο για την ομαλή και εύρυθμη λειτουργία του κέντρου, πάντα προς όφελος των ασθενών που αποτείνονται κοντά μας.

Το Cyprus Pain Clinic, σήμερα απασχολεί Διοικητικό και Γραμματειακό προσωπικό, Επαγγελματίες Υγείας στο Ιατρείο Πόνου, στο Τμήμα Κλινικής Ψυχολογίας, Φυσιοθεραπείας, Κλινικής Διατροφολογίας και Διαιτολογίας, ενώ παράλληλα συνεργάζεται και με επαγγελματίες υγείας από το εξωτερικό.

Το Cyprus Pain Clinic, μεριμνά για την ευημερία του προσωπικού που απασχολεί και προσφέρει ένα εργασιακό περιβάλλον που προωθεί την δεκτικότητα και την αποδοχή, την ασφάλεια και την υγεία κατά την εργασία καθώς επίσης και την συνεχιζόμενη εκπαίδευση.

Η εργασιακή μας κουλτούρα, επικεντρώνεται στην αναγνώριση και κατανόηση των αναγκών των ατόμων καθώς επίσης και στην εξασφάλιση των απαραίτητων πόρων για την επαγγελματική τους ανέλιξη.

Είναι σημαντικό για εμάς να παραμείνουμε πιστοί στις αρχές και αξίες μας ούτως ώστε να μπορέσουμε μέσα σε ένα κλίμα συνεργασίας, να επιτύχουμε το όραμα μας, να διευρύνουμε τις υπηρεσίες μας και να συνεχίσουμε να προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες στους υφιστάμενους και μελλοντικούς ασθενείς μας.

Εάν επιθυμείς να ενταχθείς και εσύ στην ομάδα μας και να εργαστείς σε ένα ανθρωποκεντρικό εργασιακό περιβάλλον, μπορείς να βρείς πιό κάτω, τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας μας.

 

Πλήρης Απασχόληση

Κενή Θέση Γραμματέας σε Βάση Πλήρης Απασχόλησης

To Cyprus Pain Clinic, στην Λευκωσία, η πρώτη εξειδικευμένη μονάδα αφιερωμένη στη διαχείριση του πόνου, ζητά να προσλάβει άμεσα μια ικανή και έμπειρη Γραμματέα σε βάση πλήρης απασχόλησης, για την υποστήριξη της Ομάδας του Κέντρου. Ημέρες...

Περισσοτερα

Πλήρης Απασχόληση

Κενή Θέση Νοσηλευτή/τριας με ειδικό ενδιαφέρον στο Χρόνιο Πόνο

Το Cyprus Pain Clinic δέχεται αιτήσεις για πλήρωση κενής θέσης πτυχιούχου Νοσηλευτή/τριας για τις ανάγκες της κλινικής. Απαιτούμενα προσόντα: Κάτοχος πανεπιστημιακού πτυχίου νοσηλευτική Άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος και εγγραφή στο μητρώο...

Περισσοτερα

Μοιραστείτε το: