Κλινική

Το Cyprus Pain Clinic δημιουργήθηκε με όραμα να προσφέρει μια ολοκληρωμένη και εξατομικευμένη αντιμετώπιση του πόνου. Μέσα από την ιατρική μας εμπειρία, διαπιστώνουμε ότι συχνά η ποιότητα ζωής των ανθρώπων παραγνωρίζεται κατά την εξέλιξη μιας θεραπείας. Προσπαθώντας να αντιμετωπίσουμε την ασθένεια, ως γιατροί, συχνά ξεχνάμε τη σημασία που έχει η ανακούφιση, η ψυχολογική υποστήριξη, η βελτίωση της καθημερινότητας και τελικά η ίδια η ζωή του ασθενή. Αυτό θέλουμε να αλλάξουμε ως ομάδα, προσεγγίζοντας κάθε ασθενή ως μία μοναδική προσωπικότητα με τις δικές του ανάγκες.

Όραμα

«Η υγεία δεν είναι μόνο η απουσία ασθένειας, αλλά μια κατάσταση πλήρους σωματικής, ψυχικής και κοινωνικής ευεξίας του ανθρώπου», Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.

Ο στόχος και η αποστολή της ομάδας του Cyprus Pain Clinic είναι να προσφέρει ένα αποτελεσματικό πλάνο αντιμετώπισης του πόνου, ώστε κάθε ασθενής να μπορέσει σταδιακά να πάρει πίσω τη ζωή του. Όραμά μας είναι να προσφέρουμε την υγεία, με την ολοκληρωμένη έννοια του όρου.

Βασική αρχή μας είναι να δημιουργούμε μια προσωπική σχέση με κάθε ασθενή και μαζί να διαμορφώνουμε ένα πλάνο θεραπείας. Οι ασθενείς μας συμμετέχουν στις αποφάσεις σε όλα τα στάδια της διαδικασίας γιατί μόνο έτσι μπορούμε να έχουμε τη θετική συνεργασία τους και ένα καλό αποτέλεσμα. Η εμπειρία αλλά και η συνεχής εκπαίδευση της διεπιστημονικής μας ομάδας, σημαίνει ότι κάθε ασθενής θα λάβει θεραπείες που συμβαδίζουν με τα μέσα που διαθέτει σήμερα η επιστήμη και η τεχνολογία.

Η εξέλιξη είναι μέρος της φιλοσοφίας μας και αποτελεί προσωπικό στόχο κάθε μέλους της ομάδας μας. Όλα τα μέλη της ομάδας μας συμμετέχουν σε ευρωπαϊκά και διεθνή συνέδρια, έχουν δημοσιεύσεις σε εξειδικευμένα και επιστημονικά περιοδικά, παρακολουθούν σεμινάρια σχετικά με τον κλάδο τους και διατηρούν επαφή και στενή συνεργασία με κέντρα του εξωτερικού.

Αξίζει να αναφερθεί ότι προσφέρουμε εξειδικευμένες θεραπευτικές επιλογές με τη χρήση ιατρικών μηχανημάτων, συσκευών και μεθόδων τελευταίας τεχνολογίας. Ειδικότερα, μπορούμε να αναφέρουμε μεταξύ άλλων τους υπερήχους για αποκλεισμούς νεύρων, τους καυτηριασμούς (νευρολύσεις) με ραδιοσυχνότητες και τις χορηγήσεις φαρμάκων υπαραχνοειδώς / επισκληριδίως με τοποθέτηση μόνιμων αντλιών.

Η μακρόχρονη εμπειρία μας, έχει αναμφίβολα συμπεράνει ένα μονάχα πράγμα: «Μια θεραπεία, για να είναι πλήρης και αποτελεσματική, πρέπει οπωσδήποτε να επικεντρώνεται στο άτομο ως ένα ενιαίο οργανισμό, και όχι αποσπασματικά στα διάφορα μέρη και όργανα του σώματος ή σε ό,τι τα υπάρχοντα συμπτώματα αφήνουν να διαφανεί, τη δεδομένη εκείνη στιγμή της θεραπείας, ως υποκείμενη αιτία του πόνου.»

Το «Cyprus Pain Clinic» έχει αναγάγει το εμπειρικό αυτό συμπέρασμα σε κανόνα απαράβατο, θεμέλιο των διαγνωστικών και θεραπευτικών μεθόδων που εφαρμόζουμε!

Υλικοτεχνική υποστήριξη

Μοιραστείτε το: