Μαρία Γεωργίου

Διαχείριση Χρόνιου Πόνου

Η Μαρία Γεωργίου γεννήθηκε στην Λάρνακα και μεγάλωσε στη Λευκωσία. Αποφοίτησε από το Λύκειο Ιδαλίου το 2016. Ακολούθως φοίτησε στη Νοσηλευτική Σχολή του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΤΕΠΑΚ) και αποφοίτησε το 2020.

Στα φοιτητικά της χρόνια διακρίθηκε μαζί με την ομάδα της στον διαγωνισμό “Aphrodite Rally 2019” στη Προνοσοκομειακη και Επείγουσα Φροντίδα, κατακτώντας τη 2η θέση. Παρακολούθησε την εκπαίδευση για το Pre-Hospital Trauma Live Support (PHTLS) με επιτυχία. Πρόσφατα ολοκλήρωσε το διαδικτυακό πρόγραμμα “Ανακουφιστικής Φροντίδας” του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Από τον Σεπτέμβριο του 2020 ανήκει επίσημα στην ομάδα του “Cyprus Pain Clinic”. Αποφάσισε να ασχοληθεί με τη διαχείριση του χρόνιου πόνου, προσφέροντας με όλη την ομάδα μια ολιστική και εξατομικευμένη αντιμετώπιση των ασθενών, με στόχο την βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.

Η Μαρία Γεωργίου είναι ένα αρκετά πρόθυμο άτομο, με επιμονή στην επίτευξη στόχων και προτεραιότητα στην επαγγελματική σταδιοδρομία. Επίσης, είναι πολύ θετικό πνεύμα με αστείρευτο ενθουσιασμό, αισιοδοξία και με διαπροσωπική ευαισθησία.

Μοιραστείτε το: