Ειδικός Εξοπλισμός

Traction Therapy

Η θεραπεία αποσυμπίεσης (Traction Therapy) είναι μια σύγχρονη, ανώδυνη και συντηρητική διαδικασία έλξης που αντιμετωπίζει αποτελεσματικά την οσφυαλγία, ισχιαλγία και το αυχενικό σύνδρομο, και είναι πολύ επιτυχής στην ανακούφιση και την εξάλειψη του πόνου που προέρχεται από κήλη μεσοσπονδυλίου δίσκου, παγίδευση νευρικών ριζών, εκφυλιστικές αλλαγές στον δίσκο, έντονους μυϊκούς σπασμούς κλπ. Η ελεγχόμενη ηλεκτρονικά έλξη υπό συγκεκριμένη γωνία δρα αποσυμπιέζοντας την σπονδυλική στήλη με αποτέλεσμα να:

  • Αποφορτίζει τον δίσκο
  • Ανακουφίζει την πίεση στο νεύρο
  • Διατείνει συνδέσμους, μύες και θυλάκους
  • Μειώνει τον μυϊκό σπασμό
  • Μειώνει την φλεγμονή

Είναι κατάλληλο για θεραπεία σε δισκοπάθεια, κήλη μεσοσπονδύλιου δίσκου, οσφυαλγία, ισχιαλγία, αυχεναλγία, ριζοπάθεια, ριζίτιδα, σε αυχενογενείς πονοκεφάλους, ημικρανία.

 

CPM

Η συσκευή συνεχόμενης παθητικής κινητοποίησης των άκρων, χρησιμοποιείται ως μέθοδος αποκατάστασης μετά από κάποια χειρουργική επέμβαση ή τραυματισμό μειώνει τον πόνο, αποτρέπει την δυσκαμψία των αρθρώσεων αυξάνοντας παράλληλα και το εύρος τροχιάς τους, επίσης βελτιώνει την επούλωση του αρθρικού χόνδρου, των τενόντων συνδέσμων και μαλακών μορίων. Χρησιμοποιείται συνήθως μετά από χειρουργεία γόνατος, Ποδοκνημικής και ισχίου.

Μοιραστείτε το: