Σίλια Ράφτη

Κλινική Ψυχοθεραπεύτρια

Η Σίλια Ράφτη  είναι Κλινική Ψυχοθεραπεύτρια με μεταπτυχιακό τίτλο στο «Movement Psychotherapy» από το Goldsmith University Ηνωμένου Βασιλείου και πανεπιστημιακό τίτλο στο «Μοvement Studies with Healing Arts» από το University of Derby Ηνωμένου Βασιλείου.

Είναι μέλος του συνδέσμου «Dance & Movement Psychοtherapy Association» Ηνωμένου Βασιλείου και ιδρυτικό μέλος του συνδέσμου «Σύνδεσμος Χοροθεραπείας» στην Κύπρο.

Έχει εργαστεί στο Λονδίνο στο «Kisharon Day School» για παιδιά με ειδικές ικανότητες και στο «Stacey Street Nursing Home» για ενήλικα άτομα με ψυχικές παθήσεις και χρόνιο πόνο.

Το 2014 επέστρεψε στην Κύπρο και εργάστηκε ιδιωτικά ενώ παράλληλα για 2 χρόνια ήταν συνεργάτιδα και συντονίστρια του Κέντρου Ημέρας στο «Κέντρο Αποκατάστασης για άτομα με «Αλτσχάιμερ» στο Καϊμακλί.

Το 2017 μπήκε στην ομάδα της CURIS σαν Υπεύθυνη του Τμήματος Ψυχικής Υγείας, προσφέροντας θεραπευτικές προσεγγίσεις σε παιδιά και ενήλικες.

Από την αρχή του χρόνου διατηρεί το γραφείο της στη Λευκωσία σαν Κλινική Ψυχοθεραπεύτρια.

Προσφέρει ατομικές και ομαδικές θεραπευτικές συναντήσεις και αξιολογήσεις για παιδιά και ενήλικες με συναισθηματικές δυσκολίες, κατάθλιψη, ψυχικά προβλήματα, φοβίες, αυτισμό, σωματικά προβλήματα και ασθενείς με χρόνιους πόνους.